Hygge Tannhelse

Din lokale tannlege på Madla

 

Om oss

 

Tannlege Kien Nguyen overtok klinikken fra tannlege Andrew Wurner i 2021, og skiftet navnet til Hygge Tannhelse.

Vi har som mål å forebygge tann- og munnsykdommer. 

Ved Hygge Tannhelse er vårt hovedfokus å ivareta pasientenes behov, og å følge dem opp over tid. Vi ønsker også å kunne bli godt kjent med pasientene våre. Vi strekker oss langt for å kunne gi deg en god opplevelse hos oss. Virksomheten vår utvikler seg sakte og stabilt for å sikre kvalitet i hvert ledd. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor tannhelse. Ta gjerne kontakt med oss dersom noe er uklart.

Vi samarbeider med spesialister i Stavanger og Sandnes, og henviser pasienter ved behov.

 

 

Kien Nguyen

 

Tannlege

 

Uteksaminert ved Det odontologiske fakultetet i Bergen i 2012. Erfaring fra offentlig og privat praksis, i tillegg til 6 år ved Tannlegevakten i Stavanger.

Kien er opptatt av å kunne gi pasienter rask akutt hjelp og samtidig ivareta de med tannlegeskrekk. Spesielt interessert i tannkjøttsykdom og fjerning av visdomstenner.

 

 

 

Hang Le

 

Tannpleier

 

Hang ble uteksaminert ved Universitetet i Bergen i 2013, og begynte deretter i privatpraksis hos tannkjøttspesialist. Hun har meget god erfaring med behandling og forebygging av tannkjøttssykdom. Hang tar seg av den daglige driften av klinikken, og assisterer når det er behov for det. Hun er blid, positiv og omgjengelig. Hang er opptatt av å yte god service og tar godt vare på pasientene våre.